Sjovarkommuna

St.Í.F fingið venjara

Venjari Stíf
Tomasz Zilberberg skal venja St.Í.F næsta kappingarár

 


Tomasz verður fulltiðar venjari hjá Stíf.
Hann verður høvuðsvenjari hjá monnunum og verður eisini ein partur av kvinnuliðunum.
Har umframt verður hann ungdómsvenjari.
Saman við ungdómsvenjarunum hjá Stíf vænta vit at grundarlagið fyri einum sterkum ungdómsarbeiði er styrkt munandi.Um seg sjálvan skrivar Tomasz:


Jeg hedder Tomasz Zilberberg, 44 år og er gift med Mette Understrup Zilberberg. Sammen har vi en dejlig datter Olivia på 4 år og fra et tidligere ægteskab et knægt på 13 år der hedder Mathias.

Jeg har spillet håndbold siden jeg var 6 år gammel i en klub der hedder IF Stadion, en klub med gamle og stolte traditioner, samt masser af mesterskaber i bagagen. En klub der gjorde meget ud af personlig udvikling af hver enkelte spiller. En ting som jeg har taget med mig i min snart 25 år lange træner karriere.

Håndbold er noget der fylder og altid har fyldt meget i mit liv og der samme gør sig gældende for min kone og hendes familie. Både svigermor og svigerfar har spillet og begge har også været dybt involveret i bestyrelsesarbejde. Dette er også noget som både Mette og hendes søster Lone, har taget til sig. Begge har de også spillet og Mette har derudover været i bestyrelser både som ungdomsformand samt bestyrelsesmedlem i Herlev Idrætsforening. Så jo man kan sige vi alle har haft og har håndbolden tæt inde på livet.

For mig er håndbold en passion og ikke bare kun en sportsgren, jeg elsker alt omkring spillet, spillerne, tilskuerne samt spillet mellem træner kontra dommerne i kampens hede :-) Jeg elsker at udvikle selve spillet rent taktisk men går også utroligt meget op i af løfte hver enkelte spiller. Jeg forventer altid 110 % af mine spillere ligesom jeg altid kræver 150 % af mig selv.

Man kan roligt kalde mig for perfektionistisk og meget krævende rent disciplinært, noget som jeg nok har med mig i bagagen fra min egen familie. Jeg er født i Polen og opvokset i Danmark, men med polske forældre er ord som disciplin og respekt noget som jeg er opvokset med, og noget som jeg kræver af mit hold.

Selve spillestilen er med stor vægt på hårdt forsvar og hurtig kontra i første bølge. Når spillet så skal sættes, stiller jeg store krav til hver enkelte spiller og ikke mindst disciplin og overblik hos min playmaker. 

Denne opgave på Færøerne, er en utrolig spændende opgave og en opgave som aldrig kunne være blevet en realitet uden hele min families opbakning. De vil stadigvæk følge mig i tykt og tyndt, dog på afstand, da de jo bliver i Danmark :-)

Klubben kan ihverfald forvente en træner der går ind med liv og sjæl. En træner der som sagt elsker udvikling men også en træner der kræver det maksimale. Ordet nederlag findes ikke i min ordbog og det kan ses på måden jeg træner og kræver fuld koncentration i alt hvad vi laver. Jeg er ikke en stille person når træning og kamp starter, men så snart træning/kamp er slut, så skal der være plads til hygge og leg, da jeg også er meget social anlagt.

Der er selvfølglig forskel på hvordan jeg er overfor de små kontra seniorerne men en ting er og vil altid være fælles, vi er der for håndbolden og udviklingen og ikke for at spilde tiden. Udviklingen vil stadig være i fokus dog med væsentlig mere leg i ungdomsrækkerne. Her skal spillet være en leg og det skal være sjovt at komme til træning.

Af selv Færøerne og klubben, forventer jeg at man vil lytte og lære og at vi i sammen løfter klubben til et højre niveau. Om det så rækker til masser af pokaler og medaljer det må tiden vise, jeg er klar til at tage arbejdshandskerne på og håber at alle omkring klubben og selv byen, er med til at knokle med mig.

En ting er sikkert, jeg glæder mig og man kommer til at lægge mærke til mig :-) :-)


Med sportslig hilsen

Tomasz Zilberberg

 

Fylg útstykkingini

Útstykkingin

Alment kort Sjóvar kommuna

kort

Ruskpláss og endurnýtsla

ruskplass

Musikkskúlin

musikkskúli

Økispsykiatri

økispsykiatri

Vitjunartænastan

besoegsvenner lille

Økistænastan

00 Roðin búmerki

Barnatannrøktin

tannlakni

Kampingplássið á Selatrað

kamping_025

Lítlifløttur

litliflottur5

Missiónshúsið

missiónshusið

Sjóvar kommuna

 • Skúlavegur 10
 • FO-490 Strendur
 • Tel. 47 27 27
 • Fax. 47 27 28

Kontonummur:

 • BetriBanki:
 • 9181-292.542.9
 • BankNordik:
 •  6460-200.058.1
 • Barnaansing:
 • 9181-132.160.0
 • Kvøldskúlin:
 • 6460-160.546.3
 • Teldlar:
 • 9181-383.448.6

Avgreiðslutíðir:

 • Mán-frí: 08.30-12.00